Liverpool har fått kalde føtter

Timo.Werner. Matthias Ginter. Kai Havertz. Jonathan Tah


I følge Liverpool Echo er Liverpool ikke lenger villig til å sette seg ned og starte seriøse til forhandlinger om Timo Werner. Ryktene har gått lenge nå og slik det har sett ut en stund var det «bare å vente» på at overgangsmarkedet skulle åpne, men nå har Liverpool fått kalde føtter.

Uansett skriver de lokale mediene Liverpool Echo at den engelske storklubben ikke har hatt noen samtaler med RB Leipzig-stjernen, som mediene ellers har skrevet flere ganger de siste månedene.

Onsdag ble det kunngjort at Liverpool og Timo Werner var i ferd med å signere en overgang på rundt 800 millioner kroner med en klausul som som skal frigis i juni og utgjøre en usikkerhet på kostnad. Liverpool Echo skriver i dag at det aldri var tilfelle og at årsaken er som i så mange andre tilfeller om dagen, corona-pandemien og usikkerhet om totalen av avtalen.

Derfor burde den engelske storklubben aldri ha startet forhandlinger med RB Leipzig, ettersom klubben ikke ønsker en overføring uten å vite hva de andre kostnadene vil være.

Det er ikke så lenge siden Timo Werner snakket meget positivt om Liverpool til ViaSport: «Jeg vet at Liverpool for tiden er det beste laget i verden. Når du blir lenket til en overgang til et slikt lag, kan du ikke la være å være stolt»

Timo Werner har også uttrykt sin store respekt overfor Liverpools tyske manager, Jürgen Klopp, som han ville like å spille for.

«Jeg er klar over at Liverpool har noen virkelig gode spillere og spiller veldig bra fotball. De har en av de beste lederne i verden i Jürgen Klopp, og han er også en tysker», har Leipzig-stjernen tidligere fortalt til Sky Sports i Tyskland.

Timo Werner er bare 24 år gammel. Likevel har han allerede spilt 217 kamper i Bundesliga, han har funnet veien til nettmaskene 84 ganger og servert 41 assist.

Han gjorde sitt store gjennombrudd i 2016 da han erstattet VfB Stuttgart med RB Leipzig.

Timo Werner har scoret totalt 24 mål på 28 kamper denne sesongen, mens han har scoret totalt 91 mål på 153 kamper for RB Leipzig.

I tillegg har han så langt kunnet skrive 29 kamper for det tyske A-landslaget på sin CV, samtidig som han scoret 11 mål på landslaget.