Kan fort bli noe konkret når Raiola prater med kompis Leonardo. (foto: united, twitter)

Hver eneste sesong kommer skadene forutsigbart på rekke og rad når fotballkroppene har fått juling gjennom en lang vinter. Da ser vi ofte at tittelkampene avgjøres av klubbene som har lykkes med å holde nøkkelspillerne «i drift», eller har en bredde som ikke lar seg sette tilbake av skader. Hos Manchester United ser det nå virkelig lovende ut.

For når vi nærmer oss påske og de siste månedene av sesongen, disponerer Solskjær mer eller mindre en United-tropp med full power. De første som skal få kjenne på dette blir AC Milan på torsdag.

Les: Daily Mirror: Manchester United har allerede bestemt hva de skal gjøre med Solskjær

-Skademessig håper jeg å ha tilbake fire eller fem spillere for denne kampen. Sannsynligvis er Edinson og Anthony klare, Donny forhåpentligvis det samme, selv Paul kan komme til å ta turen og David er tilbake fra karantene, sier Solskjær ifølge Goal.

Selv Paul Pogba. Franskmannen har vært sterkt savnet etter at han måtte tas av banen i 3-3 kampen mot Everton i februar. Nå er United så og si alle mann alle, noe som tegner virkelig, virkelig godt når det spisser seg til med kvartfinale i Europaligaen, semifinale i FA Cupen og Premier League-slag på rekke og rad.

First we take AC Milan, then we take Leicester. Som Leonard Cohen ville ha sunget det.

Oppdatert: På onsdag kom dessverre beskjeden fra Solskjær på MUTV: -Dessverre ser det ut som Edinson fikk en reaksjon på trening og følte seg ikke klar til å reise.   «

Les: Aubameyang fikk den hardeste straffen