«Jeg tror dette er den beste veien for å spille på Lerkendal for Rosenborg»

817
(c) Bilde: RBK: Torbjørn Lysaker Heggem

Vi må nok innrømme vi tror 20 åringen Torbjørn Heggem som har bursdag på søndag tar litt feil i hvordan kan skal komme tilbake til Lerkendal som en helt og spille for Rosenborg, med mindre Ranheim, som han var en del av i år, gjør noen rimelig store skritt i år.

Les: Keeper Pepe Reina på vei tilbake til Premier League

Torbjørn Heggem skal fortsette å spille for Ranheim også kommende sesong.

«Torbjørn har hatt en spennende reise, fra kun å ha spilt 3.div og fikk i fjor muligheten til å spille på øverste nivå. Han ble etterhvert en sentral brikke i Ranheim med så mange minutter som han fikk. Et slikt eksempel på hvordan klubben skal være», sier Ranheim trener Svein Maalen til klubbens hjemmeside.

20-åringen fikk 17 Eliteserie-kamper for Ranheim forrige sesong, samt fire cupkamper. Ranheim rykket ned til OBOS-ligaen etter å ha endt sist i Eliteserien 2019.

Les: Arsenal og Manchester United melder seg på i kampen om Edinson Cavani

Heggem hadde opprinnelig kontrakt med Rosenborg ut 2020, men klubben melder torsdag at kontrakten ble forlenget til 2021.

– Målet er å spille på Lerkendal for Rosenborg så raskt som mulig. Jeg tror dette er den beste veien dit, sier Heggem til RBK.no.

I fjor spilte han kamper på et høyt nivå i Ranheim, og denne sesongen håper vi han skal spille enda mer på det som forhåpentligvis blir et topplag i OBOS-ligaen, sier sportslig leder Micke Dorsin.