Arsenal og Manchester United melder seg på i kampen om Edinson Cavani

Edinson Cavani

Manchester United har midlertidig gått bort fra strategien om å hente inn unge og britiske spillere på grunn av mye skader og ustabilitet. – En av det siste tiårets mest stabile angrepsspillere er Paris Saint-germain stjerne Edinson Cavani.

Se: Haalands første intervju etter overgangen til Dortmund

En stund nå har Atletico Madrid vært øverst på ekspertenes liste over den neste klubben for Cavani, men nå har det dukket opp flere alternativer.

Paris Saint-Germain har for tiden verdens beste angrepsrekke med spillere som Neymar, Kylian Mbappé og Mauro Icardi. – Noe de blant annet viste i går i sin 6 -1 seier mot Saint-Étienne i cupen. Det har blitt for trangt for Edinson Cavani som effektivt er ute av førsteleveren.

Arsenal og Manchester United etter sigende har gitt et bud på den uruguayanske spissen. Daily Express og det spanske TV-programmet El Chiringuito kunngjør at Premier League klubbene gått inn i kampen om spissen.

Les: Lars Bohinen: «Jeg vet ihvertfall ikke hvor han er»

Det går også rykter om at David Beckham ønsker seg Edinson Cavani som den første store signeringen for Inter Miami.

Den 32 år gamle Cavanis kontrakt med PSG går ut etter denne sesongen, og klubben bør være klar til å forhandle om et salg allerede i januar.