Paul Pogba letter

President og hovedeier i Juventus Andrea Agnelli har sansen for superstjerner han kan plassere Jeep logoen på. – Han har lenge ønsket retur for Paul Pogba ikke bare for hva han kan gjøre på fotballbanen og for Juventus, men også fordi den franske VM vinneren er en helt hjemme i Frankrike et marked hvor hans bilmerker sliter. (storaksjonær i Fiat Chrysler Automobiles)

I Frankrike bryr de seg overhode ikke om hva som foregår på Old Trafford så Paul Pogbas heltestatus er intakt til tross for flere år med høyst varende prestasjoner og vanskelig oppførsel. – Men på overgangsmarkedet har selvsagt prestasjon og oppførsel mye å si.

Les: Mourinhos trussel mot Bale: Vil du bli eller dra til Real Madrid og ikke spille?

Manchester United-stjernen Paul Pogbas fremtid er fortsatt usikker til tross for at manager Ole Gunnar Solskjær gjennom tålmodig og dyktig ledelse har klart å hente frem en superstjerne som leverer på banen. – Selv hans argeste kritikere er nødt til å innrømme at den norske manageren har «noen» kvaliteter nå som Manchester United topper Premier League og har snudd en arrogant superstjerne.

Den 27 år gamle franskmannen har kontrakt med United frem til sommeren 2022, men samtidig har han lenge vært knyttet til klubber som Juventus og Real Madrid. – Pogbas møkkede agent Mino Raiola uttalte også i fjor at spillerens tid i United er over, men rykket deretter ut etter kraftig motbør i media med å si at det er vanskelig for store spillere å bytte klubb i januar.

Les: Georginio Wijnaldum er ferdig med å snakke

Fabrizio Romano, ved Calciomercato, at Juventus fortsatt er interessert i Pogba og kan gjøre et forsøk på å rekruttere spilleren. Juventus håper at United kan vurdere å senke prisen på spilleren, det håpet kan de se langt etter nå som både Manchester United og Paul Pogba har begynt å levere.

Statistikken er fortsatt ikke god, men den er på bedringens vei, Paul Pogba har levert tre mål og tre assist på 22 kamper. Klokken 1730 tar Liverpool i mot Manchester United på Anfield i Premier League.