Fra tegneseriestripen Kamma på kanten som du kan kjøpe i HamKam sin supporterbutikk på CC Hamar

Rosenborg er på trenerjakt og det har vist seg å være vanskeligere enn de trodde. Øverst på lista som arvtageren til Åge Hareide var Bodø/Glimt sin suksesstrener Kjetil Knutsen. Han skal takket nei selv om han fortsatt er i tenkeboksen på om han forlenger sine fem år hos seriemesteren.

Hammarbys Milos Milojevic var tidligere i uken på besøk i Trondheim, men etter litt frem og tilbake med ledelsen og styret på Lerkendal meldte han tilbake det var uaktuelt.

Les: 90min: Skal gjøre Kieran Trippier til klubbhistoriens best betalte

Nå snakkes det om Kjetil Rekdal. – Han har brakt HamKam opp fra skyggenes dal og tilbake til Eliteserien på en svært overbevisende måte. Adressa melder i dag at Rekdal har havnet på Rosenborg sin liste og Nidaros har snakket med styreleder i Rosenborg Ivar Koteng, som kommer med et kryptisk svar: «Han har gjort en kjempejobb i HamKam»

Viasat kommentator og tidligere HamKam, Lillestrøm og Stabæk-spiller (pluss klubber Engeland og Tyskland) Jan Åge Fjørtoft er overbevist Rosenborg vil vinne serien med Kjetil Rekdal som hovedtrener og det liker han ikke!