Skal nordover. (foto: trippier, twitter)

Forrige sommer hadde Trippier halve kroppen inn på Old Trafford, men ble trukket tilbake til Madrid. United gikk for Sancho, Varane og Ronaldo, mens Atletico feilbedømte betalingsviljen til verdens største klubb. Det er likevel liten tvil om at den engelske landslagsspilleren ønsker seg tilbake til Premier League.

Så hva skjer? Skal vi tro Manchester Evening News er interessen for Trippier fortsatt stor hos United, men bestemmer Rangnick og gjengen seg for å prøve igjen i januar, kommer de til å møte sterk konkurranse fra «potensielt verdens rikeste klubb».

Det er 90min som hevder Newcastle har bestemt seg for Trippier, og er villig til å gjøre 31-åringen til klubbhistoriens best betalte spiller – etter å ha betalt det som kan ende opp som klubbhistoriens dyreste overgang.

Valget mellom Manchester United eller nedrykkstrudede Newcastle? Det er egentlig rått parti, men er Trippier sikret de beste betingelsene og garantert spilletid, samtidig som Eddie Howe og gjengen har et prosjekt fra nyttår som kommer til å hindre nedrykk, da kan det være fristende for Trippier å velge Nordøst-England.

Spesielt når Ralf Rangnick skal ha inn wingbacks som produserer, mens Trippier på 83 Atletico Madrid-kamper kan vifte med bare 11 assists og ingen scoringer. Hos Newcastle handler det mye om å slutte å slippe inn 30 baklengs på 15 kamper.

For oss begynner det å lukte Newcastle på Trippier.