(c) Bilde FC Bayern: James Rodríguez

For de som er usikre, Colombianske «Puskas vinner» James Rodríguez er god nok til å spille på ethvert lag, for han ble det i Real Madrid et spørsmål om personlige relasjoner og for å bruke en spillerklisjé om han passer inn i spillergruppa.

Vet ikke hvor han spiller neste sesong

Hva som nå skjer er den ingen som vet, foruten Real Madrid hvis vi skal tro det James Rodríguez kan fortelle. «Det handler ikke bare om meg, vi må se hva Real Madrid bestemmer. Det er folk der som bestemmer mye, jeg kan ikke gjøre noe».

Les på Popidol: Snoop Dogg tråkker på fotball-legende Paul Gascoigne

Napoli skal være interessert i en deal og det skal også James Rodríguez være, det vil passe bra for han har et godt forhold med Napoli manager Carlo Ancelotti. -Og Real Madrid skal være mer enn gjennomsnittlig interessert i Fabián Ruiz Peña som har hatt et gjennombrudd i Serie A sist sesong.

Real Madrid manager Zinedine Zidane følger trolig også med på hva som skjer i Copa America, det burde rocke med hans avgjørelse om at han ikke er en del av fremtiden til Real Madrid. – Vi i Sporten tror han vil passe særdeles bra sammen med Eden Hazard som kom til Santiago Bernabéu Stadion for noen dager siden fra Chelsea. Det er hevet over enhver tvil det er en bedre match enn  Cristiano Ronaldo som nå er i Juventus.

Les: Storspiller i Copa America – Napoli får kamp om James Rodriguez

https://twitter.com/TransferBrief/status/1143494132582801410

Bayern München valgte å ikke benytte seg av kjøpsklausulen da den to år lange lånekontrakten løp ut i sommer, det skjedde etter at James Rodríguez ba pent om å slippe.

Atlético Madrid skal også være en meget aktuell destinasjon.

Les: «Han gir meg lyst til å kaste opp»