Var ikke nok å komme bort fra engelsk klima. (foto: everton, twitter)

Da Carlo Ancelotti forlot Goodison Park var det i teorien over for James Rodriguez. Rafael Benitez hadde ikke spesielt sansen for den kolombianske landslagsspilleren og plasserte ham i fryseboksen. Dette betød exit Premier League for Rodriguez (og senere også Benitez) – og exit europeisk toppfotball. Da 30-åringens valg falt på Al-Rayyan, meldte mange at dette betyr enden på toppkarrieren til Rodriguez. Nå skal spilleren vise at kritikerne tok feil.

14 kamper med 5 scoringer og 7 assists i qatarsk liga siden januar. Dette utgjør siste del av CV’ en agenten til Rodriguez sender på kryss og tvers rundt til europeiske klubber. Hvis noen lurer på om Rodriguez er desperat etter å returnere til Europa, slipper de å lure lenger.

Les: José Mourinho starter sommerjakten i Manchester

På spørsmål om en retur til europeisk toppfotball, kommer svaret kjapt.

-Europa? Om noen dager åpner markedet, vi får se. Hvor enn de vil ha meg, dit reiser jeg. Det er bestemt en mulighet å vende tilbake til eliten. Vi får se hvem som vil ha meg, sier Rodriguez ifølge Sport.

Men ser fornøyd ut med den nye hårfargen. (foto: rodriguez, twitter)

Ikke så rent lite desperat etter å slippe å spille ut kontrakten med Al-Rayyan frem til 2024. Vi tipper det blir noen hektiske uker på agenten som skal ut og hamre på dører. Spørsmålet er om det er klubber fra de fem største ligaene som åpner.

Les: Bayern München-flopp har tatt avgjørelsen om veien videre