Sabitzer i Bayern-drakt. (foto: bayern, twitter.

Vi liker ikke å bruke flopp-merkelappen etter én sesong, men når det kommer fra spillerens agent selv at dette har vært karrierens svakeste sesong, da gjør Marcel Sabitzer seg fortjent til dette.

For da Bayern München hentet Julian Nagelsmanns kaptein fra RB Leipzig forrige sommer, hadde østerrikeren siden 2015 posisjonert seg som en av de beste sentrale midtbanespillerne i Bundesliga. Nå skulle han fortsette samarbeidet med Nagelsmann utenfor RB Leipzig, en overgang som burde være uproblematisk. 1076 minutter fordelt på 32 kamper i Bayern-drakt tegner et annet bilde.

Les: Erik ten Hag har allerede kommet med en avgjørelse som vil skape misnøye

Ikke overraskende har spiller, agent og Bayern tatt noen runder med refleksjon.

-Han har vært ærlig om at han ikke er tilfreds med prestasjonene sine denne sesongen, men det har også hatt sine grunner. Det har vært hans dårligste sesong i karrieren…, sier agent Roger Wittmann til Sky Sports Germany.

-Det har ikke vært lett å komme inn som ny spiller. Han kom fra Leipzig som leder, og han har selvfølgeliig ikke vært tilfreds med situasjonen, fortsetter agenten.

På spørsmål om Sabitzer med kontrakt til 2025 allerede er ferdig hos Bayern, kommer svaret:

-Vi vil ha en ny start i Bayern, og det er også besluttet at han blir i klubben og kommer til å gi gass i pre-season, så han kan vise at han kan prestere bedre, avslutter agenten.

Les: Pochettino har fått første tilbud fra La Liga

Vi ønsker 28-åringen lykke til med prosjektet. Hos Bayern München får man ikke mange sjansene til å bevise verdien.