James Rodriguez har startet husjakten i England

I Tyskland skal det selvfølgelig skåles i øl

Den ultimate «playmaker» James Rodriguez er å sikker på at han kommer til å spille i Premier League etter sommeren at han har startet husjakten i England. – Rodriguez ble med i Bundesliga giganten Bayern München sommeren 2017 på en toårig låneavtale, som de har mulighet til å gjøre permanent for 38 millioner pund i juni.

Manager Niko Kovac har ikke alltid hatt 27 åringen som førstevalg og hvis de ikke velger å kjøpe Rodriguez i juni vil ha  gå tilbake til Real Madrid i sommer.

Les: Bojan Krkić ønsker seg bort fra «The Potters»

Don Balon skrev tidligere i dag at  Rodriguezs røper hva han vil med å jakte etter et nytt hus, men ikke i Madrid.

Han overveier tilsynelatende å flytte til tre byer hvor London er den mest aktuelle:

– Den første er London, en by hvor Arsenal-sjef Unai Emery ville ønske ham velkommen med åpne armer i en 55 millioner euro-deal når Mesut Ozil forlater klubben. – Avtalen skal være på stand by i avvente av om Gunners klarer å kvalifisere seg til Champions League ved å slå Chelsea i Europaliga finalen 29 mai.

Torino er også et mulig mål for Rodriguez på grunn av Cristiano Ronaldo’s innflytelse, men det er beskrevet som «minst sannsynlig» på grunn av usikkerheten rundt trener situasjonen og det faktum at han måtte ta lønnskutt. – Juventus er klar over at det er viktig med ro i rekkene og har satt fart på arbeidet med å finne en ny manager.

Det siste alternativet nevnt er Paris.  Neymar etter å ha bedt om at Paris Saint-Germain signerer ham, men Real Madrid president Florentino Perez vil trolig prøve og knytte til en avtale for Neymar eller Kylian Mbappe, noe som ikke kommer til å skje. – Dermed får vi en Catch 22 situasjon.

Les: David de Gea og Paul Pogba blir hos Manchester United