Bojan Krkić ønsker seg bort fra «The Potters»

Bojan Krkić var en utrolig målscorer
Top Article ad

Den spansk/serbiske fotballspilleren Bojan Krkić som nå har blitt 28 år startet på topp og så har arbeidet seg nedover. – Han var regnet som en av de virkelig store talentene i spansk fotball , og fikk sin debut for Barcelona da han var 17 år. 

Bojan var en absolutt konge på Barcelona sitt ungdomslag og ble ikke bare sammenlignet med Leonel Messi han slo den lille argentineres sin målrekord.  I sin tid på Barcelonas juniorlag scorte han hele 961 mål. Hele verden la merke til Bojan da han i 2007 var med å vinne Europamesterskapet i fotball U17 med Spania og scoret vinnermålet mot England. 5. juni 2007.

Les: Chelsea-manageren mister sin favorittspiller

Les: Hegerberg ønsket av Barcelona

Men som voksen har han aldri helt fått ut sitt fulle potensial og har etter en overgang først til Milan og så Roma i 2014 havnet i Stoke City, som mer representerer det nivået han er på.  Denne sesongen har han slitt med å få spilletid på et Stoke-lag som har trøblet stort i Championship. – Stoke overlever i nest øverste divisjon og avsluttet sesongen på 16.plass. (Av 24 lag)

Det har ført til at han nå ønsker seg vekk fra «The Potters».

Det bekrefter Stoke-manager Nathan Jones til lokalavisen The Sentinel.

Les på F7: Det er utrolig mange festivaler i Norge, her er en haug av dem

«Vi var ærlige med hverandre. Bojan har blitt frustrert av mangel på spilletid og han foreslo at det var på tide for ham å se seg om etter en ny utfordring, og jeg var enig», sier Nathan Jones.

«Men at jeg har fortalt ham at han ikke har noen fremtid i klubben, er feil. Det er helt feil fremlagt».

«Bojan har vært en god spiller for Stoke, og han er velkommen til å komme tilbake neste sesong hvis ingen ny mulighet dukker opp», fortsetter Jones.