Mino Raiola

Pep Guardiola er i ferd med å ta Premier League tittelen på nytt med Manchester City, noe han har tenkt til å gjøre neste sesong også. – Den blå delen av Manchester virker uovervinnelige for øyeblikket, sist de ga fra seg poeng var 15 desember mot West Bromwich.

Vi i Sporten.com akkurat som Manchester City manageren fatter ikke hvorfor en så talentfull spiller som Erling Braut Haaland med åpne øyene signerer med en agent som Mino Raiola. Det kan ødelegge for en gigant overgang til klubben pappa Alf-Inge Håland kom til etter han var ferdig i Leeds (som var Erling Braut Haalands fødeby)

Mino Raiola har en lang historie med å legge seg ut med klubber og gjennomføre svært tvilsomme dealer. Sunday Mirror tror at Pep Guardiola er så opptatt av å hente Haaland at han ikke lar hendelsene fra tiden i Barcelona hindre han fra det. Historien var spesiell: Raiola var agent for Zlatan Ibrahomovic som ikke hadde det så bra i Barcelona dermed satte han i gang et helvete.

Les: Syv klubber skandaleagent Mino Raiola har gjort fly forbanna

Mino Raiola sa blant annet “Cruyff burde være i et asyl med Guardiola, slik at de kan sitte der stille og spille kort sammen. De vil gjøre Barcelona en stor tjeneste.”

Manchester City skal være villige til å legge 1,5 milliarder kroner på bordet for Erling Braut Haaland, men Pep Guardiola som får det som han vil om dagen vil ikke ha noe Mino Raiola å gjøre.