Har vært et bra team.

Kritikken mot Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær er naturlig nok etter en dårlig start på årets sesong svært krass, men nå ser skytsene ut til å gå i en annen retning.

Ifølge ESPN journalist Mark Ogden som i praksis bor i telt utenfor Old Trafford mener å vite at den norske manageren hadde tre ønsker til gutten med gullbuksene Ed Woodward.

De tre var Jadon Sancho som endte opp med å bli værende i Borussia Dortmund, Jack Grealish som fortsetter å imponere stort for Aston Villa og enten Nathan Aké som forlot forlot Bournemouth og dro til den lyseblå delen av Manchester og sist Dayot Upamecano som ble overbevist av sin klubb RB Leipzig ved hjelp av litt ekstra cash at fremtiden var hos dem.

Ed Woodward er en elendig ånd i lampen, av tre ønsker fikk Ole Gunnar Solskjær null.

Da overgangsvinduet åpnet på begynnelsen av sesongen fikk man inntrykk av at Manchester United satt på henda sine, mens Chelsea løp rundt med lommeboka på vid gap var det lite som skjedde ut ifra Old Trafford.

Deadline Day var sett fra Sporten sin side knallbra, men det var slettes ikke det som Ole Gunnar Solskjær ønsket seg.

Klubben har gjort et varp av det store ved å hente den tidligere Paris Saint-Germain-spissen og toppscorer Edinson Cavani, i timene før fristen gikk ut ble Alex Telles klar, han er venstreback og vil nesten uansett tilføre Manchester United sitt forsvar mye. – Det vi har sett så langt denne sesongen er elendig. Les: Krever at Harry Maguire fjernes fra United-troppen

De to siste United-signeringene var Atalanta-spiller Amad Diallo og Facundo Pellistri Atletico Penarol. 18-åringen Diallo kommer imidlertid ikke inn portene på Old Trafford før i januar.

Odion Ighalo sin låneavtale ble forlenget og og for en liten måned siden hentet de Ajax stjerne Donny van de Beek.

Les på Engelskeklubber: Modric forteller hvorfor ettermælet til Bale kommer til å endre seg

På lørdag får vi se om «deadline day» var bra for klubben, da reiser de til St. James’ Park i møte med Newcastle.