Tilbake på kamparenaen. (foto: dortmund, twitter)

Vi håper Jadon Sancho kommer tilbake på det sportslige sporet hos Borussia Dortmund – for alle parters skyld. Manchester United har investert uhorvelig mye penger i spilleren, Sancho har en karriere han må få på rett kjøl, Dortmund trenger sårt et boost i angrepet etter å blitt hektet av tittelkampen i Bundesliga allerede etter 17 kamper. Spørsmålet er om Sancho har disiplinen og mentaliteten til å snu om og levere.

Hos Manchester ble 23-åringen sett på som et uromoment, for Dortmund-direktøren som hentet Sancho til klubben i 2017, er det bare ett problem med engelskmannen – et problem Dortmund har lært seg å leve med.

LES: Marca: Benzema utestengt fra troppen

-Jadon har slett ikke disiplinære problem, og jeg vet ikke hvem som har sagt det. Jadon har kun ett problem og det er at han av og til kommer for sent. Hans indre klokke er ikke så velutviklet…, begynner Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke ifølge Sky Sports.

Sancho fikk sin debut mot Darmstadt på lørdag og sto bak assist i 0-3 seieren.

-Det er man nødt til å akseptere. Hvorfor drar du på stadion? Vi drar ikke dit fordi alle alltid kommer tidsnok (til trening). Vi går opp i hvordan de spiller fotball, kommer det fra Watzke.

F7: Den tidligere Liverpool-kapteinen har endelig skjønt det – i samtaler med storklubb

Eller indirekte: Erik Ten Hag bommer totalt i behandlingen av Sancho.