Det er dog håp i enden av tunellen for Jack Wilshere som ikke fikk forlenget sitt meget korte engasjement hos Bournemouth. Den tidligere Real Madrid-forsvareren Jonathan Woodgate, som også har bakgrunn fra Leeds United og Tottenham er midlertidig manager, han ønsker å bygge opp prosjektet nedenfra. – En jobb han trolig får selv om klubben ikke klarte å rykke opp.

Jack Wilshere som kom til klubben på en kort avtale i januar etter å ha vært klubbløs siden oktober får ikke forlenget kontrakten og er klubbløs igjen. – Planen var opprykk til Premier League igjen som både Bournemouth og Jack Wilshere «hører hjemme i».

Les: Tottenham ber på sine knær og er villige til å betale det det koster

Den 29 år gamle midtbanespilleren forlenger ikke oppholdet i Championship-klubben og drar videre ved kontraktens utløp i juni. – Wilshere nådde 17 kamper og to mål for Bournemouth denne våren.

Følger etter gamlesjefen!

Jack Wilshere som har spilt mesteparten av sitt liv for Arsenal har også tidligere spilt for Bournemouth den gangen på utlån. – Han sa for noen dager siden at han godt kunne dra til Celtic, hvor tidligere Bournemouth-sjefen Eddie Howe som favoritt til å overta i Glasgow-klubben. Paddy Kenny (irsk keeper nå kommentator) sa til Football Insider at både spiller og manager trolig kommer sammen igjen på Celtic Park.

Jack Wilshere skal tenke seg om i juni måned før han gjør en avgjørelse, fallet har vært stort for en spiller som en gang ble sammenlignet med spillere som Xavi og Andres Iniesta. – 27 åringen har opplevd et skadehelvete som har ødelagt enormt. En ting som gjør Celtic til en spennende klubb er deres meget kompetente medisinske apparat som er gode på forebygging av skader.

Les på F7: Nike legger ut om Neymar