Han ble, så og vant. (foto: villa, twitter)

Nå hadde Manchester United riktignok en deilig seier mot Newcastle på lørdag, men har fortsatt til gode å vise titteltakter gjennom flere kamper. Aston Villa avsluttet på søndag diskusjonen om de hadde noe på toppen av Premier League å gjøre.

1-0 mot Leicester holdt akkurat, men ikke mindre en solid tre-poenger mot klubben som snuste på topp fire-plassering forrige sesong. Dermed har klubben, som såvidt karret seg til en plass i øverste divisjon, full pott etter fire kamper.

Les: Chelsea var enig med Messi!

Hinderne med Leicester, Sheffield United, Fulham og de regjerende Premier League-mesterne (7-2 !!!) er passert med glans, noe som får oss til å riste på hodet.

Og smile bredt. For en angrepsfotball, for en fotballglede!

Det virker nesten som overlevelsen i Premier League forrige sesong har gitt troen på at alt er mulig. For noen sesonger siden hadde vi nok viftet den ekstreme starten til Villa bort som et kort blaff, men etter at Claudio Ranieri endte som mester med Leicester, er tiden over for å avskrive en eneste klubb.

Les på Engelske klubber: Pochettino har satt ord på Manchester Uniteds største utfordring

Manager Dean Smith har vist vei hos Aston Villa siden 2018 og tar suksessen med stoisk ro.

-Vi tar alltid én kamp av gangen. Vi flyr aldri for høyt når vi vinner, eller lar hodene henge hvis vi taper. Vi er nødt til å holde oss på et stabilt nivå, sier Villa-manageren til Sky Sports.

I et halvt år ble Villas eneste superstjerne koblet til overgang til United. Vi vet ikke hva som skjedde til slutt, men Grealish må ha hatt nok av beilere å velge mellom for å komme seg videre. Grealish ble.

Vi tenker nå at Grealish så konturene av noe stort hos lille Villa. Sorry, United, akkurat nå er fotballfesten hos Grealish i Birmingham.

Les: Tilbyr en million i uken for å kjempe av Liverpool og Barcelona