Vårt favorittbilde av Mourinho. (foto: tottenham, twitter)

Før Jose Mourinho satte signaturen på kontrakten med Roma hadde nok portugiseren skjøvet over ønskelista med spillerforsterkninger. Det ryktes allerede om to Tottenham-spillere og én United-spiller på denne lista.

Roma vet utmerket godt at ansettelsen av Mourinho åpner døra til spillere på markedet som følger The Special One. Selv om Mourinho har nok av dårlige manager/spilller-forhold bak seg, har manageren fortsatt en stor fanskare i de største klubbene.

Les: Mourinho får noe han aldri var i nærheten av hos United eller Tottenham

Ikke overraskende akter ikke Mourinho å ligge på latsiden før han går inn i Roma-jobben til 2021/21 sesongen. Ifølge SportItalia har portugiseren allerede gitt en liste med forsterkninger han trenger i sommer. I London er det to kandidater:To Tottenham-spillere får telefon fra Mourinho, mens det i Manchester er en 32-åring som har spilt for Mourinho i to klubber.

Nemanja Matic.

Matic spilte for Mourinho både på Stamford Bridge og Old Trafford, så kan trygt regnes som en av the chosen ones hos Mourinho.

Les på F7: Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

SportItalia hevder Roma hoppet direkte, og har kontaktet United med forespørsel om den serbiske landslagsspilleren. Matics kontrakt med United løper til sommeren 2023.

Selv om det «bare» har blitt 16 kamper i Premier League og totalt spilletid i 31, er det ingen tvil om at Matic fortsatt spiller en viktig rolle hos Solskjær.

Mourinhos midtbanegeneral. (foto: manchester united)

Spørsmålet er om det kan bli for fristende for Matic når han vet at Mourinho kommer til å bruke ham som en av nøkkelspillerne på midtbanen i omformingen av Roma.

United og Tottenham, det er bare å holde på spillerne sine. Mourinho akter å samle gjengen.

Les: Kasper Junker fortsetter der han slapp hos Bodø/Glimt – selvfølgelig