Vårt favorittbilde av Mourinho. (foto: tottenham, twitter)

Før Jose Mourinho satte signaturen på kontrakten med Roma hadde nok portugiseren skjøvet over ønskelista med spillerforsterkninger. Football-London har mistanke om at det befinner seg to Tottenham-spillere på denne lista.

Football-London følger alt som svirrer og går i London-klubbene, og kommer tydeligvis til å savne pressekonferansene med Mourinho. Nå har de hvertfall analysert seg frem til hvem som kommer til å følge etter Mourinho til sommeren.

Les: Mourinho får noe han aldri var i nærheten av hos United eller Tottenham

Roma vet utmerket godt at ansettelsen av Mourinho åpner døra til spillere på markedet som følger The Special One. Selv om Mourinho har etterlatt seg en haug med dårlige manager/spilller-forhold, har portugsieren fortsatt en stor fanskare i de største klubbene.

Football-London mener det er spesielt to Spurs-spillere Mourinho og Roma trenger.

Erik Lamela

Lucas Moura

Argentineren Lamela hadde to sterke sesonger hos nettopp Roma etter at han ble hentet fra Sør-Amerika i 2011. På vei inn i siste år av kontrakten med Tottenham må Levy (eller ny manager, hvis de rekker) ta avgjørelsen om 29-åringen er del av neste Tottenham-prosjekt.

Lamela (foto: tottenham, twitter)

Høyrevingen har den senere tid blitt linket til Napoli. Ifølge Football-London har Spurs sendt signaler om at de åpner det ene øret for bud på Lamela.

Les på Engelske klubber: Norwich takker Alexander Tettey for ni års tro tjeneste

Når Mourinho i tillegg digger spilleren Lamela, taler mye for at Football-London kan få rett.

-En god Lamela, I love. Du har rett, han er en type spiller som jeg liker veldig mye, sa Mourinho til Football-London i februar.

En annen av Mourinhos favoritter er og blir Lucas Moura. Under Mourinho har brasilianeren vært på banen mest av samtlige Tottenham-spillere. Portugiserens fascinasjon for høyrevingen går helt tilbake til dagene hos Real Madrid, da Moura sto på ønskelisten til Mourinho.

Les på F7: Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

I am speed! (foto: tottenham, twitter)

Mourinho skal bevise for Roma-supporterne at han er manageren som kan ta opp telefonen og overtale forsterkninger om destinasjon Roma.

Vi henger oss på det engelske fotballnettstedet: Lamela og Moura er to sterke kandidater til fortsettelsen av Camp Mourinho.

Les: Conte gleder seg stort til å sette på plass Mourinho – igjen