Italiensk media er overbevist Lionel Messi kommer

6430
Jorge Messi

Jorge Messi som er pappaen til Lionel Messi er har fingrene sine i veldig mye rart også ting som gjelder hans sønn. – Nå skriver en rekke italienske medier at Pappa Messi har kjøpt seg et hus og flytter til Milano. Han skal jobbe med en gigant-deal som for sin sønn.

Inter Milan sin søkkrike eier Zhang Jindong (god for ca 9 milliarder dollar ifølge Forbes) skal ha gitt beskjed om at hvis det kommer til Lionel Messi er ikke penger et tema. – Jingdong skjønner verdien av å igjen få Cristiano Ronaldo som er i Juventus og Lionel Messi til å stå på motsatt banehalvdel igjen. Alt handler nå om å overbevise Messi, de trenger ikke avtale med Barcelona, deres Nr.10 sin kontrakt går nemlig ut på dato neste sommer.

Les: Harrogate Town møter verdens eldste fotballklubb til kamp om den siste plassen i League Two

La Gazzetta dello Sport melder at er det allerede samtaler mellom Inter Milan sitt eierskap og Pappa Messi. – Drømmen om Lionel Messi deler Inter Milan manager Antonio Conte med sin kinesiske eier.

Overskriften på avisen er «Det er mulig Suning (eierselskapet til Zhang Jindong) forbereder seg på en lang forfølgelse av Messi»

At Jorge Messi, spillerens far, flytting til Milan er også med på å overføre skravling – selv om denne flyttingen sies å være av forretningsmessige årsaker. Juventus ‘anskaffelse av Cristiano Ronaldo sies av La Gazzetta dello Sport å være et av Inter sine motiver da de er fast bestemt på å svare.