Grow up!.

Det er klare ord for penga, Real Madrid manager Zinedine Zidane presser på for at hans «favoritt offer» Gareth Bale snart må forlate klubben. 

«Gareth Bale ble ikke med på Real Madrid-testen fordi han er i ferd med å bli solgt» sier Zinedine Zidane.

Den walisiske fotballstjernen var ikke en del av Real Madrid-laget, som tapte 1-3 mot Bayern München i en testkamp i Houston natt til søndag, og dette skyldes Real Madrid-managerens holdning til Bales fremtid.

Les: Tallene lyver ikke, Gareth Bale burde fått mye mer respekt i Real Madrid

«Han var ikke en del av truppen fordi vi jobber med «avreise». Derfor spilte han ikke, sier Zidane, AFP.

Alt i alt er Bale borte i en av de kommende dagene, sier franskmannen.

«Vi må se om det går gjennom i morgen, og hvis det gjør det, er det bra. For alles skyld håper jeg det vil skje snart», sier Zidane.

Det er seks år siden Gareth Bale kom til Real Madrid fra Tottenham. Han har blant annet hjulpet å vinne fire Champions League-titler.

Les på Popidol: Å gi FaceApp selfie til russerne er en virkelig dårlig idé

Bale har kontrakt med Real Madrid i tre år til, men etter at Eden Hazard har kommet fra Chelsea kan ikke Zidane hvor Bale kan passe inn.

«Det er ikke noe personlig mot ham. Det kommer bare en tid når ting er over. Jeg har ingenting mot ham. Vi må ta avgjørelser og endre ting, det er det eneste bak», sier Zinedine Zidane. (Når noen sier det ikke er personlig, og flere ganger i løpet av en setning er det personlig)

Les på F7: Ekstrem hete i USA og Canada tar liv