Beholder lønna, men skifter klubb.

Det kan nesten virke som om noen, egentlig helt siden Gareth Bale kom til Real Madrid har «pushet» en «shitpakke» mot han av en eller annen grunn.   – Hvis man sammenligner statistikken til Bale med Luis Figo slik Football Whispers har gjort blir ting veldig tydelig, hvorfor får Figo slik enorm respekt når han har dårligere tall enn Bale?. 

Gareth Bales statistikk beviser at han fortjener mer respekt i Real Madrid og nå i sommer er han trolig ferdig i klubben.- Real Madrid fansen har aldri forelsket seg i Gareth Bale, de har vært kritiske fra dag en og manager Zinedine Zidane har vært restriktiv med å bruke han til tross for meget gode resultater.

Les: Mohamed Salah blir den best betalte i Premier League noensinne

Om det var hans «rivalisering» med Cristiano Ronaldo, hans manglende evne til å tilpasse seg livet i Spania som er årsaken til at Bale aldri har blitt akseptert på Bernabeu vites ikke, det er sikkert en kombinasjon av mange forskjellige ting.  – Det burde egentlig holde å være en skikkelig bra spiller som Gareth Bale er, statistikken viser han fortjener litt mer respekt enn han faktisk får.

Les på Popidol: Å gi FaceApp selfie til russerne er en virkelig dårlig idé

Han har seks år i Real Madrid og har en rekke høydepunkter som ikke har blitt tilstrekkelig verdsatt.

Etter å ha kommet fra benken satte han to mål i 2018 Champions League-finalen, inkludert vinnermålet. – Det at Zinedine Zidane valgte å slutte i fjor sommer var en viktig årsak for at Gareth Bale valgte å bli i fjor sommer og tilsvarende motsatt en viktig årsak til at han mest sannsynlig forsvinner i år nå som han er tilbake.

Les på Helsesjefen: Hvordan gå ned i vekt, støttet opp med forskning

Bale har vunnet La Liga, Copa del Rey og hele fire Champions League-titler i sin tid i Real Madrid og scoret mål i to av Champions League-finalene.