Liverpools keeperspøkelse har ankommet Madrid

Vi føler fortsatt med deg, Loris.
Top Article ad

Liverpool-supporterne har fortrengt det, Real Madrid har takket for det, og vi andre syntes synd på Loris Karius etter forrige sesongs Champons League-finale. Nå har spøkelset blitt med hjem til Madrid.

På lørdag skal det avgjøres hvem som er best i verden: Liverpool eller Tottenham.

Vi vet at Liverpool-supporterne har den lille dårlige følelsen om at sisteskansen kan være avgjørende for om det blir nok en nesten-opplevelse.

Selvoppfyllende profetier, heter det visst. Hvis du tror noe skal skje, så kan dette påvirke at det skjer.

I Liverpools tilfelle: horribelt keeperspill da det telte som mest.

Nåværende Liverpool-keeper er bevisst på fenomenet, men har en egen strategi for å hindre at han blir så redd for å gjøre feil – at det faktisk skjer.

-Jeg ble trist på vegne av Karius sine tabber. Det er noe som blir med deg resten av karrieren. Men som ellers i livet har vi muligheten til å gjøre det godt igjen. Jeg jobber med å være bevisst på alt jeg gjør. Når jeg gjør noe bra, lar jeg ikke dette gå til hodet. Når jeg gjør feil, lar jeg det heller ikke gå til hodet, sier Alisson ifølge ESPN.

Best buy ever. (foto: liverpool, twitter)

Les på Popidol: «Vet ikke om det blir siste Rambo-film»

Og selvfølgelig får han spørsmål om han føler ekstra press som Liverpools keeper denne kvelden.

-Jeg mener du ikke kan putte ansvaret på skuldrene til én person. Laget har 11 karer. Når vi vinner, vinner alle. Når vi taper, taper alle. Det var ikke Karius som tapte kampen, det var Liverpool, avslutter en fokusert Liverpool-keeper.

Ready. (foto: liverpool, twitter)

Vi tenker keeperspøkelset som ble fra Kiev til San Bernabeu ikke har den nødvendige kraften til å påvirke utfallet. Til det har Alisson for mye jording.

Les: Karius vil ikke minnes fiaskoen og sier nei takk