Manchester United føler seg sikre på at de snart vil få en avtale over streken for Barcelonas midtbanespiller Frenkie de Jong, ifølge Teamtalk.

De røde djevlene jakter nederlenderen mens de prøver å gjenforene ham med Erik ten Hag. De jobbet sammen i Ajax, og førte deretter til at Barca hentet De Jong i 2019.

Siden den gang har De Jong imidlertid slitt med å nå høydene på Camp Nou. Og midt i Barcas økonomiske problemer som truer store, står han derfor overfor noe av et veiskille nå som Ten Hag-muligheten har dukket opp.

SISTE: Benficas superspiss på vei til Premier League!

Britiske medier hevdet mandag at Man Utd er villige til å gjøre De Jong til deres best betalte spiller. Og lokker med en ukelønn på 400.000 pund hvis han forlater Barcelona.

Og til tross for at de ikke har lagt inn et bud på 25-åringen ennå, hevder avisen Sport nå at United er sikre på at de kan bli enige om en overgang med Barcelona og kontakt med De Jong.

United ser for seg en sum på rundt £64million. De Jong, som nå er på landslagssamling med Nederland foran deres Nations League-kamper, har snakket ut om fremtiden sin.

SISTE: Tre Premier League-klubber jakter Richarlison

Han sa til ESPN: «Jeg foretrekker å bli med Barcelona. Barcelona er bare drømmeklubben min. Også fra ung alder.

«Jeg sa det nettopp også. Jeg har aldri angret på valget mitt til tross for at jeg hadde håpet på mer i form av trofeer enn jeg har oppnådd så langt. Men jeg har aldri angret på valget mitt.»

I et annet intervju med ADSportwereld la han til: «Selvfølgelig hører jeg om ryktene om Manchester United. Men de ansvarlige i Barcelona har ikke fortalt meg noe. Så da vil jeg anta at det ikke er noen avtale, og at ingenting skjer.