Senor Barcelona. (foto: Al-Sadd, twitter)

Er det én spiller Barcas klubbpresident lytter til, så er det ikonet Andres Iniesta. Derfor er det spesielt interessant når 37-åringen har pekt på den perfekte erstatteren til Ronaldo Koeman.

For det er ingen hemmelighet at Koeman må leverere de neste to kampene for å beholde jobben. Overkjørt av Bayern München der nederlenderen kom med unnskyldninger på at «det ikke var annet å forvente med denne troppen». Deretter fulgte en sisteminutts scoring til 1-1 og poengdeling mot Granada på mandag.

Les: Wycombe Wanderers overbevist om at de ble lurt av Derby

Men før Barcelona går til skrittet med å sende Koeman ut av Camp Nou, må erstatteren være på plass. En erstatter som kan løse det kortsiktige, men aller viktigst guide en vanvittig god gjeng med unge talenter.

Før Koeman var inne i bildet, tok Barca-ledelsen noen turer til Qatar for å overtale Xavi om å komme hjem for å lede troppen. All Sadd-treneren mente selv at tiden ikke var inn. Nå mistenker vi at Xavi så signalene på at det blåste opp til storm i klubben han ga sytten år av livet sitt til, og ventet klokelig.

Nå har de adminsistrative og økonomiske stormkastene løyet. Barcelona sliter sportslig, men har funnet tilbake noe av klubbsjela.

Har selv ikke tid til å tenke på å bli trener. (foto: vissel kobe, twitter)

For Iniestea er kompisen Xavi moden nok for å ta over ledelsen hos Barcelona.

-Det tror jeg ja, hvis du spør meg om jeg kan forestille meg Xavi på Barca-benken. Først og fremst fordi han har forberedt seg og trent for å stå i spissen for Barca. Han har selvtilliten til å ta imot denne utfordringen, sier Iniesta til Goal.

Vi tror heller ikke Xavi sier nei til tilbudet denne gangen. Når det kommer.

Les: Da Winston Reid satte ned foten fikk han ikke det resultatet han ønsket

Den nederlandske manageren prøver å snu om på laget og legge opp til en mer engelsk spillestil. – Ikke mer korte flater, men crossballer inn i felte.

Det er lett å være enig med Ronald Koeman at man ikke kan spille som før uten Lionel Messi, du kan ta frem din egen notatblokk og se Barcelona kampene og andre kamper i La Liga på direkte på UnibetTV – Gratis!.