Uskyldig part, men ikke mindre påvirket. (foto: derby, twitter)

Wayne Rooney er den uskyldige part, men har plassert seg i ei Championship-skute som lekker som en sil. Forrige uke førte de økonomiske problemene til at Derby satt under administrasjon. Styrlederen hos Wycombe Wanderers mener det kom altfor, altfor sent.

-At vi ikke er i Championship i år har kostet oss, i første omgang rundt 10 millioner pund.. Totalt mellom 15 og 20 millioner pund, begynner styreleder Rob Couhig ifølge BBC.

Les: Sky Sports: James Rodriguez i samtaler med ny klubb

Forrige sesong endte Wycombe med ett poeng bak Rooney til nedrykk. Hadde Derby blitt satt under administrasjon forrige sesong, ville vandrerne hatt plassen i Championship.

Couhig mener dette burde ha skjedd.

-Jeg er ikke bare styreleder, en av forpliktelsene mine er overfor aksjonærene hvor 25 prosent av dem består av et fond som tusen av supporterne våre har stiftet, sier Couhig.

Som lover å se på mulighetene for å saksøke noen. Blinken er rettet mot Derby-eiere Mel Morris.

-Han visste allerede forrige sommer hvor det bar hen. Han visste at det ville ende med å bli fratrukket poeng, og de førte en bevisst politikk om å kjempe til det siste så de kunne få en ekstra sesong og bli i Championship. På den måten beholdt de Championship-pengene og sendte oss tilbake i League One, avslutter Wycombes styreleder.

Vi ser ikke helt verdien av å saksøke Derby for penger, men forstår frustrasjonen.

Les: Hva gjorde Sir Alex Ferguson til verdens mest suksessrike fotballtrener