Ingen i troppen har vært lenger, Tore Reginiussen gir seg ikke

157
(c) Bilde: RBK: Tore Reginiussen

Tore Reginiussen (33) nærmer seg pensjonsalder og har en stund vurdert om det skulle være etter årets sesong, slik blir det ikke han har forlenget kontrakten med ett år. Det bekrefter Rosenborg på sine nettsider hvor veteranen også forteller hvorfor:

«Først og fremst handler det om at jeg er frisk og rask og har stort sett spilt alt av kamper de siste årene. Og kroppen kjennes vel så bra som den gjorde for 10 år siden. Dermed ble det vanskelig å forsvare det å legge opp nå».

Les: Gjett hvor mange bud det har kommet inn på Coutinho

«I tillegg så er det spennende tider. Vi hadde en veldig tøff periode i vår, men man lærer veldig mye av det også. Men nå føler jeg vi er skikkelig på gang og det har jeg lyst til å være med på videre»

Midtstopperen har spilt for Rosenborg siden 2012 og er den i dagens tropp som har lengst fartstid i klubben.

Reginiussen har spilt 225 kamper for Rosenborg, men har også erfaring fra klubber i Tyskland, Italia og Danmark. Nå vil han bruke den erfaringen for å hjelpe unge og fremadstormende spillere til å lykkes i Rosenborg.

– Det er mange talentfulle spillere på vei opp i Rosenborg. Og jeg håper at jeg med min erfaring kan gi de noen tips og råd, slik at de kan bli viktige spillere for Rosenborg i fremtiden, sier Reginiussen.

Les på Popidol: Stadig flere velger bort gratis versjon av Spotify