Gjett hvor mange bud det har kommet inn på Coutinho

1095
Hvorfor? Hvorfor! HVORFOR!!!.

Barcelona har definert den tidligere Liverpool-stjernen som prioritert salgsobjekt denne sommeren. Nå kan planen gå skikkelig i vasken.

Ifølge ESPNs kilde hos klubben, er det nå en voksende bekymring for at de starter sesongen med Coutinho på lønningslisten. For hvor mange bud har det kommet på brasilianeren?

Nada og nichts, skal vi tro kilden.

Med åtte dager igjen før vinduet smekkes igjen, frykter derfor Barclona at budene fra Premier League uteblir.

Les: ESPN: Har akseptert budet fra Manchester United

Selv om Barcelona har ymtet frempå at de er villige til å selge for «bare» 1 milliard kroner, blir det krevende å finne noen som er villige til å slenge denne summen på bordet i løpet av en uke.

Chelsea var inne og vurderte brasilianeren som mulig erstatter for Eden Hazard, men har hatt sin overgangsnekt å stri med. Liverpool vurderte det, men som Klopp sa:

-I think he´s a fantastic fotballer, but it would be a big, big, big, big, big, big, big-money signing and it´s not our year for that.

Les på Popidol: Et monster uten like de siste 50 årene

Og PSG?

Coutinho skal ha vært involvert i en snedig plan hos Barcleona for å bytte til seg Neymar, men La Liga-klubben innrømmer at en Neymar-deal «ser veldig vanskelig ut».

Les: Liverpool-spiller ble sendt på gangen

Vi håper virkelig Coutinho får et fotballhjem han kan trives i og vise oss hvorfor han mottok så mange bjørneklemmer fra Klopp i tiden hos Liverpool.