Må innse at han har rundet 30. (foto: real, twitter)

Zidane har hele tiden forsvart spilleren til godt over milliarden. Det kommer, det kommer, Eden blir en viktig spiller for Real. Tilbake på banen i returkampen mot Chelsea i Champions League semifinalen skulle Hazard vise at Zidane får rett.

Super-Hazard skulle spille mot klubben han kjenner som sin egen. To år med fattige fire scoringer og 7 assist på 40 kamper skulle rettes opp med å lede Real til finalen.

Les: Tottenham går for den største vinnerskallen av dem alle

Etter kampen var Hazard i fokus hos spansk media, men ikke på grunn av lederegenskapene, assister eller scoringer. Eden Hazard var igjen en skygge av seg selv da han bar den blå drakta.

Det toppet seg da Real Madrid-supporterne måtte svelge den enorme skuffelsen samtidig som TV-kameraene sveipet innom Hazard som gikk rundt og gliste med tidligere lagkompiser.

Les på Engelske klubber: Premier League har tatt igjen La Liga

Belgieren skjønte først senere at hadde tatt en «Wales.Golf.Real.In that order» og kom på torsdag ut med en unnskyldning.

-Jeg er lei meg for det. Jeg har lest mange meninger om meg i dag (torsdag), og det var ikke meningen å fornærme Real Madrid-fansen. Det har alltid vært min drøm å komme her og vinne. Sesongen er ikke over, og sammen må vi nå kjempe for La Liga. Hala Madrid, skrives det fra Hazard på Instagram.

Real Madrid-supporterne har lest hva du har skrevet, men kommer aldri til å glemme det de så. Vinner ikke Real La Liga-titlen der Hazard bidrar, er løpet kjørt for belgieren hos Real.

Det finnes ingen harmløs moro når du bærer Real Madrid-drakt. Spør Gareth Bale.

Les: Solskjær har ikke noe hastverk med David de Gea-exit