Illsint Rio Ferdinand tar feil om United

254
Please, ikke bruk Fernandes. Vi trenger´n sårt. (foto: united, twitter)

Rio Ferdinand var med på å bygge opp posisjonen Manchester United har som verdens mest innbringende klubb. Ikke rart han sitter og river seg i skjegget i vip-boksen på Old Trafford.

Vel, Ferdinand har som jobb å uttale seg om sin tidligere arbeidsgiver, så bokseren og ekspertkommentateren satt i studio hos BT Sport da Burnley kom på besøk.

Les: Manchester United fortjener ikke Pogba

Filteret forsvant etter Uniteds manglende evne til å score, og tilsvarende manglende evne til å stanse Burnley.

– Du ser på noen av spillerne som er kommet inn. Var disse spillerne United-spillere noen gang? Hvem kjøper disse spillerne? Jeg ser ikke et lag verdt 600 millioner pund her ute. Hva er det som er blitt kjøpt? Jeg sitter her og er flau. Nå er de som styrer klubben nødt for å gjøre noen endringer. De kan ikke forsvare dette, sier Ferdinand.

For den tidligere United-giganten ble det hele flaut og smertefullt.

– I det 84. minutt så jeg folk som forlot stadion. Det er uhørt på Old Trafford. Å se folk forlate stadion med forakt i ansiktet er flaut. Den nedadgående spiralen på de syv siste årene har vært bemerkelsesverdig, brummes det fra Rio.

Sett fra Ferdinands persepektiv forstår vi frustrasjonen, men vi skal ikke glemme at samme personen automatisk lovpriser Solskjær når resultatet etter 90 minutter går i favør de røde.

Vet at dette er i overkant defensivt, Rio, men vi skal ikke glemme at Burnley ligger bare fire poeng bak United på tabellen og at Solskjær og disse spillerne ikke har skylden for alt som skjedde etter at du forlot United i rimelig god stand stand i 2014.

Les: Barcelona skal tappe Premier League for toppscorer

Ferdinand er dyktig til å lage overskrifter, men han tar feil: Solskjær har denne sesongen vist at potensialet definitivt er der, men troppen er for tynn til å levere i hver eneste kamp.

Men det kommer, just wait and see, Rio.

Ferdinand skal heller ikke glemme at det har vært noen klubber i Premier League som har puttet inn noen milliarder over tid, nettopp for å tuppe United ned fra toppen.

Les: Har kjøpt erstatter uten å ha avtale med Manchester United