Skotsk matchvinner. (foto: united, twitter)

De siste to kampene med tap på hjemmebane ble glemt for noen timer, Manchester United-supportere verden over kunne endelig feire en seier på Old Trafford. Spesielt hysterisk gledelig ble det da Brentford hadde tre poeng så og si pakket ned i bagen som skulle med tilbake til London og United reddet seg inn med en fandenivoldsk sluttspurt ledet an av Scott McTominay.

Når Erik ten Hag starter med 35-åringen Jonny Evans og delvis parkerte Harry Maguire i hjertet av United-forsvarer, da skjønner alle at det er tøffe tider for manageren. En haug med skader forutsetter omjustering og ommøblering i førsteelleveren fra kamp til kamp. Evans og Maguire var også i skikkelig trøbbel i starten av kampen.

LES: Ange Postecoglou ønsker å avskaffe VAR

Hjemmelaget klarte å stanse presset, men etter nærmere halvtimen mistet Casemiro ballen høyt oppe på banen som endte i mål bak Andre Onana ved Mathias Jensen.

Etter pausen presset United på, Mason Mount fikk vist seg frem, United fikk offsidescoring annullert og klokka passerte fullspilt kamp og inn i overtid. Så sendte McTominay ballen til utligning, etterfulgt av to ekstremt kaotiske siste minutter der utskjelte Harry Maguire fikk nikket ballen videre der McTominay som fikk sendt ballen det siste stykket over streken.

2-1 seier, og for resten av lørdagskvelden kunne United-supporterne feire det vanvittige comebacket fra tre tapte poeng.

Skotten har vært sterkt linket til exit i sommer, ryktene går om at det kan bli overgang i vinter. McTominay viste at han er akkurat den terrieren som utnytter sjanser når presset er størst – og tar ikke til takke med uavgjort på Old Trafford. McTominay må bli!