Fra Philippe Coutinhos "lykkelige år" i Liverpool

Philippe Coutinho har ikke noen fremtid på Camp Nou, faktisk er det planlagt store omveltninger i klubben. – Allerede har store deler av styret trukket seg i protest og det er kun et fåtall spillere som vet de fortsatt er i Barcelona etter sommeren.

Med de store utskiftningene som nå alle vet kommer er det helt ulogisk for dem å beholde deres brasilianske stjernespiller.

Les: ESPN: Bare tre Barcelona-spillere vet de beholder jobben

Daily Express skriver at Philippe Coutinho er definitivt til salgs og flere klubber er interessert, de står nærmest til å faktisk legge inn et bud i området rundt forlangende på 70 millioner pund er Chelsea og Manchester United. – Gamleklubben Liverpool skal ha vært interessert, men etter tydelige negative signaler fra fansen er ikke det lenger aktuelt.

Agent Kia Joorabchian, som for øvrig er livslang Arsenal-supporter, satte ytterlige fyr på ryktene rundt en retur til England da han kom med disse uttalelsene til Sky Sports nylig.

«Premier League er en liga han alltid likte å spille i, og han ville nok elsket å komme tilbake for å spille i ligaen. Spørsmålet er hvordan de økonomiske forholdene vil være for alle klubbene, inkludert Barcelona og alle Premier League-klubbene, etter denne pandemien».

Les på Popidol: Neste Bayern-trening lar stjernespilleren garantert denne bilen stå i garasjen