Mens vi venter på PSG. (foto: leeds, twitter)

Vi er litt over gjennomsnittet interessert i Leeds om dagen. Tiden er moden for å returnere til det beste selskapet, og nå skal det rigges for å bli der i «all overskuelig fremtid». Hva som skjer i kulissene hos PSG de neste månedene kan få stor betydning for Bielsa.

PSG har to 17-åringer i troppen som har fått sin seniordebut denne sesongen. Den offensive midtbanespilleren Adil Aouchiche har tre kamper med de store gutta, og dundret til med scoring i cupkampen mot Linas Montlhéry.

Les: ESPN: Bare tre Barcelona-spillere vet de beholder jobben

Midstopper Tanguy Kouassi med 13 kamper har nærmest etablert seg i førsteeleveren før Ligue 1 ble satt på vent.

To store talenter som allerede har begynt å levere. Så hva har dette å gjøre med Leeds?

Les på Popidol: Neste Bayern-trening lar stjernespilleren garantert denne bilen stå i garasjen

Etter sesongslutt står begge tenåringene uten kontrakt. Ifølge 90mins kilde følger flere toppklubber nøye med på utviklingen og skal stå parat til å hente 17-åringene ut av Paris hvis PSG mislykkes med å gi spillerne kontraktstilbud som overbeviser.

Og det er her Leeds kommer inn.

PSG-eier Nasser Al-Khelaifi er tett linket til et fremtidig kjøp av Leeds, så forholdet mellom de to klubbene kan bli helt spesielt. Ifølge 90min er Leeds en av klubbene som er aktuelle for leie av de to fremadstormende PSG-talentene – hvis PSG lykkes med å overbevise spillerne om pakkeløsningen.

På vegne av Leeds-supporterne krysser vi tomler og tær for PSG. Bielsa tar nok mer enn gjerne imot to spillere for en sesong eller to, som allerede har markert seg i en av verdens beste klubber.

Les: Bekreftet: En verdensmester sendes tilbake til Borussia Dortmund