"Badass" nordlending Jens Petter Hauge klar for å vise hvem som er sjef

Selv 10 ville hester eller et glass med OBOY kan ikke ta fra Bodø/Glimt seieren i Eliteserien denne sesongen. – Det har egentlig ikke vært tvil en god stund, men nå som de leder med 18 poeng ned til Rosenborg på andre er det på tide å slippe jubelen og juvelen Jens Petter Hauge løs.

Det er ingen tilfeldighet dagens flyreise for den 20 år gamle kometen fra Bodø reiser til Milano, Bodø/Glimt var svært imponerende og tok nesten hjem seieren mot AC Milan i Champions League kvalifiseringen. AC Milan vant 3 – 2 og Bodø/Glimt med et totalbudsjett som matcher lønna til Hauge sin sannsynlige nye lagkamerat Zlatan Ibrahimovic åpnet opp øyene til fotballedere over hele Europa.

Les: Lazio enig med Manchester United

20-åringen, som mandag ble tatt ut i Lars Lagerbäck A-landslagstropp for første gang var på vei til belgiske Cercle Brugge i sommer, men heldigvis for Bodø/Glimt, AC Milan og Hauge gikk det i vasken.

TV 2 skriver at det dreier seg om en overgang på rundt 50 millioner kroner, noe som må være en stor fjær i hatten til Bodø/Glimt som har «fostret» opp en klassespiller fra grunnen av.

Les på F7: Hva med å bare bestille 10 millioner vaksiner fra Kina og bli ferdig med dette tullet!