Vi våknet opp opp til hat-trick fra Ola Kamara sammen med en påminnelse om at vi har flere storscorere enn Erling Braut Haaland. – I natt vant DC United 3 – 0 over Chicago Fire i MLS hvor alle målene ble scoret av Oslo gutten Ola Kamara

Dermed satte han mål nr 14, 15 og 16 for sesongen og raste med det forbi Seattle Sounders Raul Ruidiaz (14 mål) i kampen om å bli toppscorer i den nordamerikanske ligaen. – For folk som er opptatt av tall, denne sesongen har Ola Kamara scoret et mål hvert 64 minutt.

Les: Keisuke Honda kjører fortsatt på alle sylindre

Kamaras første scoring kom fra straffemerket allerede åtte minutter ut i kampen. Kamara sikret selv straffen da han ble hindret fra å forlenge en gjennombruddspasning godt inne i feltet. Straffen satte han trygt i nettet.

Han satte nok en straffe i det 35. minutt, før han fullførte hat tricket ved å heade ballen forbi keeper like før pause.

DC United er inne i en god periode i MLS med seks seiere de siste sju kampene. Det har tatt de opp på 5.-plass i Eastern Conference. Topp sju får plass i sluttspillet.

Tror du seiersrekken fortsetter? – Her kan du bette på akkurat det!