35 år gamle Keisuke Honda som vi husker best fra tiden i AC Milan kjører fortsatt på for fullt, sist sesong ble han seriemester i Aserbajdsjan med Neftchi Baku og i år, blir han trolig seriemester igjen, men denne gangen i Latvia.

På toppen av A Lyga finner du FK Suduva, som er det eneste laget for øyeblikket i landet med knappe 2 millioner innbyggere som har ambisjoner og kapasitet til å spille i Europa og faktisk signere en spiller som Honda.

Les: Bild: Chelsea vet nå hva de må gjøre for å beholde Rudiger

Den japanske midtbanespilleren som ofte benyttes i angrep har i tillegg til å spille fotball hjemme i Japan og Italia spilt i Brasil, Portugal, Nederland, Mexico, Aserbajdsjan, Australia og nå fortsetter han altså i Litauen, hvor han har signert en kontrakt med FK Suduva ut sesongen.

Honda har tidligere i karrieren representert store lag som CSKA Moskva og AC Milan, og så har han ikke mindre enn 98 kamper for Japans landslag, hvor det har blitt til 37 mål og tre VM -finaler samt et asiatisk cupmesterskap.

I tillegg til arbeidet som profesjonell fotballspiller, er Honda også landslagstrener for Kambodsas landslag, som han har vært siden 2018.

Den venstrebeinte offensive spilleren ser dermed ut til å være en mann som liker fotballliv og kommer til å være i fotball lenge ennå i et eller annet format.