Slipper å la seg forstyrre av av noen milliarder i underskudd...

Det er veteraner som forlater Chelsea i dag. Den 76 år gamle styrelederen har 18 år bak seg på London-klubben sin toppleder. Det betyr han har vært sjef nesten like lenge som den russiske oligarken Roman Abramovich har vært eier.

Bruce Buck forlater Chelsea.

The Telegraph melder at også direktør Marina Granovskaia forlater London-klubben.

Den britiske regjeringens sanksjoner, som et resultat av den russiske invasjonen av Ukraina, mot den tidligere Chelsea-eieren Roman Abramovich tvang han til å selge Chelsea etter å ha vært eier i 19 år.

Wow, den så vi ikke komme: På vei tilbake til Anfield!

«Under Bucks ledelse befestet Chelsea sin posisjon som en av verdens beste fotballklubber og en globalt anerkjent merkevare. Vi takker Bruce for hans tjeneste og engasjement for klubben» sier Todd Boehly, Chelseas nye eier.

Under 76-åringens ledelse vant klubbens herrelag 18 trofeer på 18 år, som er flere enn noen annen engelsk klubb i samme periode. Chelseas kvinnelag har samtidig hentet 12 store trofeer.

– Jeg er stolt over å ha hjulpet Chelsea med å oppnå stor suksess på banen og ha en positiv innvirkning i samfunnet. Nå er det riktige tidspunktet for å trappe ned og la nytt eierskap bygge på det sterke grunnlaget vi har på plass, sier Buck.

Ifølge nyhetsbyrået PA blir Boehly selv ny styreleder i Chelsea.

Nå kan den neste innflytelsesrike personen være på vei ut.

Les: Leeds venter til Barcelona har gitt endelig beskjed de ikke aktiverer utkjøpsklausulen

Telegraph skriver at direktøren Marina Granovskaia forlater klubben. Granovskaia kom til Chelsea i 2010.