Ja, han med sokkene.

Tusen på tusen har ringt inn til oss her i Sporten og lurt på hvorfor Kyle Walker har hull bak på sokkene sine, vi har satt i gang våre beste undersøkende journalister og funnet svaret. 

Man kunne tro at det har noe med luftmotstand å gjøre, Kyle Walker er den nest raskeste som er målt i årets Premier League sesong.

Les: De 20 raskeste løpene registrert i Premier League denne sesongen

5 august vant Manchester City 2 -0 over Chelsea i community Shield på Wembley. Fans trodde ikke det de så og satte fish and chips i halsen, Hvorfor hadde Kyle Walker store huller i sokkene sine.

Les på F7: Endelig er Louis C.K. tilbake på scenen

Hullet i sokkene er hverken for fart eller som en «fashion statement» men rett og selv er snittene gjort for å forsøke å dempe smerter, ved å redusere trykket på musklene bak på beinet.

Kyle Walker er ikke alene, er det noe som kjennetegner fotballspillere er det store beinmuskler, stramme sokker øker sjansen for skader. Hull i sokkene reduserer sjansen for skader, med de fleste finner måter å skjule det på.

Kyle Walker har latt seg inspirere West Hams Arthur Masuaku

I dag er kombinasjonen av stramme sokker og bukende kalvemuskler risikoen for skade – og kuttehull er den vanlige løsningen mange spillere velger å forhindre det.

Det virker tydeligvis for Kyle Walker han er en av de raskeste fotballspillerne i England, og klokker inn over 35 km i timen. Bare en gang har han ikke klart å fullføre 90 minutter på sine 29 Premier League kamper.