Lionel Messi

Da er overgangsvinduet stengt og Lionel Messi har gitt opp forsøket på å forlate Camp Nou denne sommeren. I et intervju med for et par Goal forteller argentineren at han valgte å ikke gå til sak da Barcelona nektet å løse han fra kontakten.

Lionel Messi ville ikke, som han selv sier, krige mot klubben i hans hjerte selv om han virkelig ønsket et bytte. – Det var muligheten for å igjen spille for Pep Guardiola som fristet mest.

Les: Legger over 200 millioner på bordet for Joshua King

Fans og ledelse er lettet over at Lionel Messi valgte å bli, men det behøver ikke var så veldig lenge. – The Athletic skriver at Pep ikke har kastet inn håndkleet ennå i sitt forsøk på å bringe argentineren til Manchester. Omar Berrada, operasjonssjef i den engelske klubben, har snakket med Athletic og gitt forsikringer om at City ikke har glemt Barcelona-spissen. «Hvis Messi forlater Barcelona, vil vi utforske det alternativet», sa Berrada.

Berrada innrømmet også at de ville ha vurdert å ta ham inn i sommer hvis det var mulig. «Hvis det ble en reell mulighet, ville vi ha vurdert det», sa han. «Han er helt klart den beste spilleren i verden, så jeg tror at enhver klubb vil gjerne ha Messi i laget sitt, men det gikk ikke.»

Det er tydelig at til tross for at Messi uttalte sin forpliktelse til klubben i det intervjuet for snart to uker siden, der han forsonet seg med fans, er de engelske gigantene fortsatt veldig interessert i å bringe ham til Premier League hvis muligheten byr seg.

Et overgang til England ville gjenforene Messi med sin tidligere trener Pep Guardiola. Det var et par år hvor Barcelona hentet inn troféer og Messi spilte uten tvil den beste fotballen i sin karriere.

Se: De beste scoringene fra kampdag 2 i Champions League