Thomas Tuchel (foto: psg. twitter)

Paris Saint-Germain har nettopp for første gang deltatt i en Champions League finale under manager Thomas Tuchel ledelse, men når det nesten har blitt et krav om å vinne selve trofeet er faktisk ikke stemmingen særlig god i den franske hovedstaden.

Verdens rikeste klubb må spare

Tuchel ønsker å shoppe mer i sommer for å styrke laget, men sportssjef Leonardo er ikke snau og ber han passe på jobben sin istedenfor å klage. Paris Saint-Germain er som de aller fleste vet verdens rikeste klubb, den enorme pengesekken har sin opprinnelse i gasspenger fra Qatar.

Det var en meget bitter pille å svelge for den tyske manageren å miste Edison Cavani og Thiago Silva, begge spiller nå i Premier League, Cavani gikk til Manchester United og Silva til Chelesa.

Den suksessrike manageren blir bedt om å roe seg ned, Leonardo Araujo med tydelig adresse til Thomas Tuchel sa følgende tidligere i dag gjengitt i Marca: «Hvis det er noen som ikke er fornøyde, kan de bare stikke»

De krasse uttalenene kom som et svar på et intervju som Tuchel ga, der han klaget over at stjerner forlater klubben, men ingen kommer inn som erstatter.

«Vi må være litt heldige om vi får til det samme neste år. Hvis vi har denne troppen, kan vi ærlig talt ikke be om det samme»

Han påpekte dermed at Liverpool har hentet Thiago Alcantara og Diogo Jota, at Manchester City har kjøpt to forsvarere samt Torres fra Valencia, og at Atlético Madrid har hentet Luis Suarez.

Les: Krever at Harry Maguire fjernes fra United-troppen

«Hvis noen er misfornøyde kan de bare dra»

  • «Det er den typen lag vi må kjempe med. Det er en stor utfordring. Jeg sier ikke at det er umulig, men det er vanskeligere enn i fjor»

«Tuchel må forstå hvor sårbar dagens situasjon er. Vi har mistet omsetningen på mer enn 100 millioner euro, og vi må også overholde Financial Fair Play»

Les på F7: 2,2 milliarder kroner fant aldri veien til Barcelona