Det ser ut til at 66 år gamle Hulk Hogan fortsatt vil ha den ene siste finalekampen med WWE, muligens på årets WrestleMania til tross for at han gjennomgikk sin 10.ryggoperasjon i slutten av 2019.

Les: Tromsø-trener slutter for å bli bilselger!

Hogan ga fansen sin en oppdatering på veien mot bedring på sosiale medier, bare syv uker etter operasjonen, hvor han sa han vil prøve å komme seg raskt siden WrestleMania er rett rundt hjørnet.

Hulkster hadde også sitt fulle skjeggrygg, noe som er flott å se.

Tweeten over tolker mange fans som nok en henvendelse fra Hogan til WWE om at han skal få en kamp til for selskapet på WrestleMania 36 senere i år i april.

Det er mange grunner til at denne endelige kampforespørselen fra The Hulkster aldri vil finne sted, for eksempel hans alder og 10 operasjoner!1.

Imidlertid, aldri si aldri når det kommer til WWE, da Hogan fremdeles trekker inn et publikum når han dukker opp på et WWE-show bare for å hilse på.

Det som virker mer sannsynlig er at Hogan bare forbereder seg på utseendet sitt sammen med nWo på WrestleMania som en del av Hall of Fame-induksjonen.

Hogan vil bli trukket inn i WWE Hall of Fame under WrestleMania-uken for andre gang i karrieren etter å ha blitt trukket inn i salen som singelstjerne i 2005.

Kevin Nash, Scott Hall og Sean Waltman vil også bli trukket inn i Hall of Fame som en del av nWo, og også for andre gang i karrieren.

Vi må bare vente til WrestleMania selv for å se om Hogan blir mer involvert i showet enn bare hans andre inntreden i WWE Hall of Fame.