Holder alle muligheter åpne og ber Lillestrøm hoste opp mer penger

(c) Bilde LSK: Arnor Smárason trives sammen med sine lagkamerater

Det er klart man skal ta hva en spilleragent sier med en klype salg, men vi er enige i at Islendingen Arnor Smárason er knallgod og sikkert har mange valg når fremtiden skal bestemmes. Lillestrøm skal prise seg lykkelig at de hadde Arnor på laget da kampen om å holde seg oppe i Eliteserien raste som verst mot slutten. 

Smárasons agent Fredrik Risp opplyser til VG at de vil avvente og se an markedet før de bestemmer seg.

Les: Fans fikk signert løpsmaskinen de krevde

Har om mulig fått tidenes døveste kallenavn «Smaradona», det i seg selv er grunn god nok til å flytte utenlands.

«Vi holder alle dører åpne. Også til Lillestrøm. Dette blir en viktig kontrakt, det må være rett valg, der alt skal føles rett».

Islendingen har spilt fotball i flere land, blant annet i Nederland, Danmark, Sverige og Russland. Fredrik Risp forteller om interesse fra Asia, MLS, Tyrkia og Kypros. Det er tydelig Lillestrøm må biffe opp lønna hvis de skal ha en mulighet for å beholde Arnor Smárason

Vingen/spissen er 30 år og i perfekt alder for en «stor avtale» Lillestrøm vil med en lang kontrakt som sikkert vil være dyr kunne hente inn igjen og muligens til og meg få en fortjeneste ved et salg.

Sportssjef i Lillestrøm, Simon Mesfin, er klar på at de ønsker å gi angriperen tid for å bestemme seg for fremtiden.

«Vi er i en god dialog med ham. Det er ikke så lenge siden han kom til klubben og hele veien har vi hatt en fin dialog med ham og agenten. Vi tok en prat med ham før han forlot åstedet etter siste serierunde. Vi ønsker at han skal fortsette i LSK og har ikke fått noe inntrykk på at det er umulig. Vi har samtidig forståelse for at han må ta noen runder på fremtidsplanene og at det kan være at han bytter klubb», sier Mesfin til Eurosport

Sjekk ut Nordicbet sin julekalender med daglige overraskelser og tilbud.

VG spør manageren som økonimi: «Har du inntrykk av at Lillestrøm har råd til å beholde Smárason»?

«Jeg tenker nok at de vil finne alternativ kapital, at de trenger hjelp utenfra. Men vi har hatt gode samtaler med både Simon og Jörgen», sier Risp og sikter til sportssjef Mesfin og trener Lennartsson.

Det er ingen tvil om at når han kom inn på sensommeren var han en som tok lederskapsrollen i laget. Han har vært med å løfte det sammen med laget og han var viktig i jobben med å holde plassen, sier Mesfin.