For første gang kunne vi se en gravid mann score mål

Det går skikkelig skikkelig dårlig for Schalke 04, og nå er de i ferd med å slå en rekord ingen vil slå og som varsler om en tilværelse i skyggenes dal.

I neste runde kan Schalke slå Tasmania Berlins rekord på 31 Bundesliga-kamper uten seier, men Tasmania Berlins styreleder i motsetning til de fansene klubben fortsatt har igjen vet ikke helt hva han håper vil skje med Schalke.

Les: Alexander Sørloth på vei inn i varmen hos formsterk RB Leipzig

Schalke 04 tapte 0-3 for Hertha Berlin lørdag, og det nederlaget betydde at Schalke nå ikke har vunnet i hele 30 Bundesliga-kamper på rad. – Det var ikke akkurat drømmedebut for klubbens nye manager Christian Gross.

I neste runde mot Hoffenheim kan Tasmania Berlins rekord på 31 kamper uten seier fra sesongen 1965/66 brytes, men rekordholderens styreleder, Almir Numic, tviler på om han håper Schalke vil tangere klubbens rekord.

  • «Som Dortmund-fan vil jeg ikke ha noe imot om Schalke fortsetter å ikke vinne og rykke ned.
  • Men på den annen side er rekorden en del av vår historie i Tasmania Berlin. Den eneste sesongen vår i Bundesliga var for over fem tiår siden, men vi er fortsatt på den nasjonale dagsordenen uten å måtte annonsere selv»

Flere Tasmania Berlin-fans angivelig stilt seg opp foran stadion i Berlin lørdag for å støtte Schalke-spillerne, slik at de kunne vinne og ikke lenger være nær Tasmania Berlins rekord.

Imidlertid lyktes det som kjent ikke, og derfor er Schalke farlig nær å gå 31 kamper på rad uten seier.

Tasmania Berlin spiller i dag på de femte nivået i Tyskland.


Hertha Berlin – Schalke 04 3-0

36′ 1-0 Matteo Guendouzi
52′ 2-0 Jhon Cordoba
80′ 3-0 Krzysztof Piatek