Henter opp midtstopper fra Norsk Tipping-Ligaen

(c) Bilde: Strømmen IF: John Olav Norheim

Strømmen havnet neste så midt på tabellen som det er mulig å komme i årets OBOS-Liga sesong. Klubben har måttet se seg om etter nye spillere og trenere, noe det ser ut til at de er godt i gang med.

Les: Espen Olsen gir seg i Strømmen blir sportssjef hos konkurrent

Nå har de signert John Olav Norheim som bar kapteinsbindet i Fløy. 23 år gamle Norheim har allerede opparbeidet seg godt med erfaring med nærmere 50 kamper i OBOS-Ligaen. Hans fotballbakgrunn er fra IK Start, Nest-Sotra (lån) og KFUM (lån). De to siste årene vært kaptein i Fløy. – Flekkerøy-klubben befinner seg på 4 nivå, John Olav Norheim følte tiden var inne for å spille på høyere nivå og som Strømmen skriver på sine sider hadde han flere andre klubber å velge mellom, men det var de som klarte å lokke midtstopperen til seg.

Les: Strømmen har fått på plass nytt trenerteam

«John Olav kommer inn og forsterker konkurransen på midtstopperplassen. I John Olav får vi en god midtstopper, en lederskikkelse og en utrolig holdnings- og verdisterk kar som vil hjelpe oss å bli bedre både på og utenfor banen. Han vil skape større konkurranse om plassene som alltid er positivt i et prestasjonsmiljø» forteller Ole Martin Nesselquist om sin nysignering.