Espen Olsen gir seg i Strømmen blir sportssjef hos konkurrent

(c) Bilde: Strømmen IF: Espen Olsen foran en vegg med logoer

Hverken Strømmen eller HamKam har imponert spesielt denne sesongen, når de nå er en kamp igjen er de begge midt på tabellen uten sjanse for å rykke opp, og noe de sikkert er fornøyde med, heller ikke rykke ned. 

Strømmen nå lenge veldig langt nede på tabellen og det var en reel fare for nedrykk, men en sterk høst med fire seirer på de fem siste kampene havnet de på trygg grunn.

Les: Misfornøyd Juventus-forsvarer ønsker seg overgang til jul

Strømmen-trener Espen Olsen ga mandag ettermiddag spillerne beskjed om at han forlater klubben og at fra neste sesong skal være sportssjef i HamKam.

«Det er vemodig. Strømmen er moderklubben min. Det er mange mennesker som jeg er glad i her i klubben. Det er en rar følelse» sier Olsen

«Jeg har vært i Strømmen i åtte år. Som spiller, trener, assistent, markedssjef, sportssjef, det ene og andre».

Les: Ser du hvem Mohamed Salah-skulpturen ligner på?

Det ble heldigvis ingen jubel da han for et par timer siden informerte spillerne. Espen Olsen har vist teft på overgangsmarkedet og har med små midler fått til mye, det er trolig denne egenskapen HamKam nå er ute etter.

«Jeg synes den jobben i HamKam er så spennende at jeg har lyst til å prøve det», sier Olsen.

Vil fullføre med stil
Der skal han jobbe med spillerlogistikk og skal også bidra til å bygge et trenerapparat.

I siste runde kan Olsen bidra til at Aalesund får den direkte opprykksdrømmen knust. Lars Bohinens lag er avhengig av at Mjøndalen eller Viking avgir poeng. I øyeblikket har Viking 58 poeng, Mjøndalen 57 og Aalesund 56.

Les på Popidol: Ridley Scott taus om Russel Crowe blir med i Gladiatoren 2