På håret, men det holdt. (foto: Liverpool, twitter)

Jürgen Klopp har fått kritiske spørsmål til den senegalisiske landslagsspilleren denne sesongen, men har hele veien forsvart hvorfor spilleren som ifjor var del av verdens giftigste angrepstrio ikke har levert. Alt dette er uansett glemt etter søndagens kamp mot Crystal Palace.

Roy Hodgson, tidligere Liverpool-manager, hadde sin siste kamp som leder for Palace og så gjerne en avslutning med seier, men denne ettermiddagen tilhørte Liverpool.

Les: Døra åpen: Nå er det helt opp til Luis Suarez

Det var bare ett utfall for Klopp og gjengen – SEIER.

Sadio Mané sto riktig plassert ni minutter før pause og snappet opp en ball fra Firmino: 1-0. Etter dette løsnet det for de røde, og burde ha gått til pause med ledelse på 2-3 mål. Men kanskje symptomatisk for sesongen, den siste edge´n manglet.

Likevel, Liverpool fortsette å presse på etter pause til Sadio Mané fikk tråklet inn til 2-0.

En helt usannsynelig 3. plass i Premier League til Liverpool forteller at vi kan glede oss til neste sesong når tre midtstoppere forhåpentligvis ikke skades samtidig.