Kler rødt. (foto: atletico, twitter)

Vi skal ikke dra historien en gang til om den konflktfylte exiten fra Barcelona. Nå handler alt om Suarez anno 2021. Suarez toppscoreren, Suarez matchvinneren.

21 scoringer på 32 La Liga-kamper i debutsesongen for Atletico Madrid. På lørdag kom matchvinnerscoringen mot Valloadolid som sikret Atletico serietittelen.

-Suarez er en storslått, vidunderlig og forrykende person. Det har han vist på banen og etter kampen med de tårene og følelsene som han viste alle spaniere og resten av verden, begynner klubbpresident Enrique Cerezo til Movistar.

Utfordringen til Cerezo er han har null kontroll på at matchvinneren løper rundt i Atletico-drakt etter sommeren. Det var ryktet i spanske medier at Suarez har en klausul i kontrakten som tillater ham å forlate klubben i sommer.

Atletico-presidenten kan nå bekrefte dette.

-Hvis man spør meg om forlengelse, så sier jeg at kontrakten hans forlenges og at det er kun opp til ham om han ønsker å fortsette eller ikke, kommer det fra El Presidente.

Kun opp til ham.

Som legger håpefullt til at han ikke tror det er noen tvil om at Suarez blir. Men sikker er Atletico-presidenten visst ikke.

OPPDATERT: Bekreftet: Luis Suarez har bestemt seg for å fortsette å pine Barcelona

Les: Manchester United feier Ajax bud på 150 millioner av banen