Har herdet seg nok i Skottland.

På onsdag var det sørgestemning og ikke så få illsinte skotter som ikke kunne fatte det som skjedde. Glasgow-klubben ble sendt ut av mesterliga-kvalifiseringen av ungarske Ferencvaros. I tumultene etter kampen holdt manager Neil Lennon ikke noe tilbake i pressesonen da spørsmålet kom om han forventer å miste spillere.

– Flere spillere ønsker seg bort, brummet Celtic-manageren uten å nevne navn.

Ett navn som nevnes i sammenheng med Liverpool, er Kristiffer Ajer.

Les: Liverpool bør snu

Vi har kjent til at flere toppklubber ser den nesten to meter høye Rælingen-gutten med viking-aner som en fullgod forsterkning i de beste ligaen, men ifølge Athletic har Klopp mer enn interesse for Ajer.

The Athletic hevder at midtstopper Ajer nå er blinket ut som et konkret mål for Liverpool – i klubben med verdens beste midtstopper, Virgil van Dijk.

Wow.

Celtic forventer rundt 230 millioner kroner for «vår mann», noe som ikke burde stå i veien for Liverpool. Vi kjenner at det er altfor lenge siden vi kunne dunke oss på brøstet og skryte av norske spillere i toppen av Premier League.

Yes, la dette skje, Jürgen. Vi er klare for å føye Ajer til «adelskalenderen» med Stig Inge Bjørnebye, Bjørn Tore Kvarme, Øyvind Leonhardsen, Vegard Heggem, Frode Kippe og John Arne Riise.

Les: Marca: City har sendt kontrakten over bordet