Har klart seg bra på treningsleir i Østerrike. (foto: brewster, twitter)

20-åringen har allerede imponert Jürgen Klopp så vidt inne i pre-season. Dette betyr ikke at Webster har nådd nivået som kreves når du skal inn og bidra til at Premier League -og Champions League-trofeene finner veien til Anfield samtidig.

Manchester United kaster tenåringene sine innpå banen ved første og beste anledning, men når Liverpool har bygget seg opp til å bli best i verden, forventer Klopp at samtlige av Liverpools 11 spillere som befinner seg på banen er de best egnede mot de respektive motstanderne.

Les: Massiv interesse for Joshua King som for øyeblikket trener med Stabæk

Dette betyr at Brewster trolig må ut og stjæle spilletid hos noen andre. Ifølge Sky Sports står Leeds, Sheffield United, Newcastle, Fulham og Crystal Palace utålmodige og tripper for å kunne leie Liverpool-spissen.

90.min hevder at Sheffield har hatt samtaler med Liverpool, men med minnet om Ben Woodburns lite hjelpefulle utlån til The Blades i 2018, spørs det om ikke Chris Wilder og gjengen kommer tomhendt hjem.

For oss er blir det en investeringen for Jürgen Klopp å ha Brewster in-house. Da kan Liverpool-maskineriet gi 20-åringen en utvikling som få andre klubber i verden er kapable til. For oss er/blir spissen klar for å ta ansvaret hos hos de røde allerede denne sesongen.

Solskjær gjorde det med 18-åringen Mason Greenwood, noe som ga United betalt i 18 gullscoringer. Please, ikke send Brewster ut av byen!

Les: Sky Sports: Blir ingen flere leieopphold på Liverpool-spilleren