Nederst i klynga befinner en av de som overlistet Liverpool-forsvaret. (foto: brentford, twitter)

Dette var kampen der Mohamed Salah nådde 100 scoringer for Liverpool. Kanonsterkt, men det var likevel jyplingen Brentford som stjal det meste av showet.

Før kampen hadde Jürgen Klopp fortalt hvordan Brentford minnet ham om dagene som manager for Mainz. Små budsjetter ble kompensert med kreativitet, kløkt og vilje.

Les: Mester Klopp digger Brentford

Liverpool-manageren fikk mer rett enn han kunne ønske. Liverpool sto uten tap og hadde sluppet inn ett fattig mål på fem kamper. På lørdag møtte de et lag med fotballkrigere som ikke aktet å sende hjem Liverpool med tre poeng uten baklengs.

Vi er fortsatt andpustne etter kampen og går derfor rett på resultatet: 3-3. Liverpool mot Brentford. Virgil van Dijk mot Kristoffer Ajer.

Det startet etter få minutter med en Salah-mulighet som på uforklarlig vis ble reddet på streken av Ajer. Helt konge! Etter dette bølget kampen frem og tilbake i et vilt tempo.

27 minutter: Ethan Pinnock 1-0

31 minutter: Diogo Jota 1-1

54 minutter: Mo Salah 1-2

63 minutter: Vitaly Janelt 2-2

67 minutter: Curtis Jones 2-3

82 minutter: Joane Wissa 3-3

Etter kampen så vi en smilende Klopp gå rundt og gratulerer Brentford-spilleren. Tyskeren hater å gi fra seg poeng, men vet når han ser en stor idrettsprestasjon fra en skikkelig underdog.

Underdog (foto: brentford, twitter)

Kristoffer Ajer har kommet til den perfekte klubben, vi kan ikke si noe annet.

Les: Kometen Florian Wirtz har for alvor tatt over etter Havertz